Målgruppe - Psykoterapi

Der kan være mange grunde til at gå i terapi. Måske oplever du en følelse af ikke at slå til i dine relationer eller arbejdsliv - eller også er det måske det modsatte; at du føler at du oversamarbejder på bekostning af dig selv og dine behov. Det kan være, at du går rundt med en indre kritikker og lavt selvværd; lige meget hvad du gør, føles det aldrig godt nok. Måske du har mødt voldsomme livsændringer såsom sygdom, fyring eller skilsmisse som påvirker dig i sådan en grad, at det er svært at være i og det hele føles håbløst og trist. Du kan befinde dig i en krise, har udviklet angst, stress, depression, PTSD, ændret spisemønster eller et misbrug.  Jeg er klar til at hjælpe og støtte dig.

 

Patient eller pårørende i Sundhedsvæsenet

Har du sygdom tæt inde på livet, og oplever du udrednings- og behandlingsforløbet uoverskueligt og angstfyldt, kan jeg guide dig og være din faglige sparringspartner gennem din vej i Sundhedsvæsenet.

Du er ikke alene - Jeg kan hjælpe dig med dine livsudfordringer, så du oplever større livskvalitet til trods for den svære situation